Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen productie

Zelf iets maken, is altijd leuk. Of je nu een boek schrijft, een tuin aanlegt of een auto restaureert: iets dat je met eigen hoofd en handen hebt gemaakt, geeft altijd veel voldoening en trots. En trots, dat zijn wij bij Dutzfloors. Bovenal op ons mooie eindproduct, maar eigenlijk op de totale productie van houten vloeren en vloerdelen. Omdat wij zowel de productie als de afwerking van al onze vloeren in eigen hand houden, kunnen we met recht zeggen dat we een 100% Nederlands kwaliteitsproduct leveren. En daar profiteert de klant op verschillende manieren van. Daarover lees je hieronder meer.


Gegarandeerde kwaliteit

Een groot voordeel voor jou als (potentiële) klant, is dat je weet dat het goed zit. Dat laten we onder meer zien doordat we 15 jaar garantie durven te geven op onze vloerdelen. Dat zouden we niet doen als we niet zeker wisten dat elke stap in het productieproces bijdraagt aan het uiteindelijke eindresultaat en zeker aan de kwaliteit daarvan. Ook is er een financieel voordeel. Doordat de tussenhandel ontbreekt, kunnen we voordeliger leveren. Dat merk jij in je portemonnee. Ben je benieuwd naar het resultaat van onze productie? Kom dan snel kijken in de showroom!

 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>