Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Witte houten vloeren

Bij een houten vloer denk je al snel aan een klassieke eiken houten vloer. Gelakt, geolied of gerookt: de eerste gedachte blijft aan een wat donker ogende vloer, waarin de natuurlijke kleur van het hout goed tot zijn recht komt. Bij Dutzfloors weten we wel beter: er is zo veel meer mogelijk! Zo hebben wij ook verschillende witte houten vloeren in ons assortiment. Je kunt bij ons kiezen uit een verouderde witte vloer, een geborstelde vloer of een wit gerookte houten vloer. Mogelijkheden te over en voor iedere woonkamer en iedere stijl hebben wij de beschikking over de mooiste vloeren.

Waar komen witte houten vloeren het beste tot hun recht?

Afhankelijk van het type woning en jouw smaak, kan een witte houten vloer bijna altijd. Waar je wel rekening mee moet houden, is het type meubels en de inrichting van de woning. Daarom komen wij graag langs voor een advies op maat over de mogelijkheden van onze vloeren. Door dit advies krijg je snel een goede eerste indruk of een dergelijke vloer iets voor jou kan zijn en of het past bij jouw smaak.

De voordelen van Dutzfloors

Dutzfloors werkt alleen maar met kwaliteitsproducten. Dat geldt ook voor de witte houten vloeren, die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Doordat wij in Nederland produceren, hebben we maximale invloed op de uiteindelijke kwaliteit van het product. Wij maken de vloer op maat, dus je hebt altijd een passend product. Onze 15 jaar garantie bied je de zekerheid van langdurig woon- of werkgenot. Ook zijn onze vloeren geschikt voor vloerverwarming.

Meer weten? Neem gerust contact op voor informatie.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>