Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

White wash vloeren

White wash vloeren zijn bijzonder populair, vooral omdat de lichte kleur een ruimtelijk effect heeft en de uitstraling zo neutraal is dat deze gecombineerd kan worden met de meest uiteenlopende interieurstijlen. Als je interesse hebt in white wash vloeren, dan heb je bij ons een ruime keuze. Er zijn namelijk meerdere soorten white wash vloeren. Het hout voor de voeren wordt op een bepaalde manier bewerkt. Dit kan roken zijn, maar ook walsen of bijvoorbeeld branden. Ook voor de white wash vloeren geldt dat er meerdere bewerkingsmogelijkheden zijn, waardoor er meerdere uitstralingen ontstaan.

Laat je inspireren door de white wash vloeren

Deze vloeren kunnen worden gelegd in woningen met een landelijk interieur, een romantisch en warm interieur, modern, klassiek en minimalistisch. Kortom, de meest uiteenlopende interieurs komen meer tot leven met een witte of lichte vloer. Je kunt je op onze website natuurlijk laten inspireren als je jouw bestaande of nieuwe woning wilt laten voorzien van white wash vloeren. Natuurlijk kan je ook eens een bezoek brengen aan onze showroom als je de vloeren eerst in het echt wilt bekijken. Je kunt ook buiten openingstijden in onze showroom terecht. We vragen je in dit geval wel om even een afspraak met ons te maken.

Diverse soorten white wash vloeren

Wij bieden je een zeer breed en veelzijdig assortiment white wash vloeren. Je kunt hierin zelf keuzes maken, bijvoorbeeld in het aantal aanwezige noesten of de aanwezigheid van een V-groef. Zo kan je altijd white wash vloeren bij ons vinden die goed bij jou en je woning passen. Indien gewenst kunnen wij je ook de mogelijkheid tot maatwerk bieden. Hierbij gaan wij volledig uit van jouw persoonlijke wensen en eisen, zodat wij een vloer kunnen maken die je dromen overtreft.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>